Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Європі стартували продажі оновлених Audi TT Coupe та Roadster

На фоні інших нових моделей компанії Audi, які з҆ явилися останнім часом, досить скромно виглядають оновлені модифікації купе та родстера на ім҆ я TT. Рестайлінгова Audi TT отримала більш витончені риси, а саме нову тривимірну радіаторну решітку та модернізовані нижні повітрозабірники. Впізнати нові TT на дорозі можна по матричним світлодіодним ліхтарям та новим кольорам кузова, які мають досить екстравагантні назви: Turbo Blue, Pulse Orange і Cosmos Blue.

На рестайлінгових моделях TT будуть доступні три варіанти силових агрегатів – це 40 TFSI в основі якого лежить 190-сильний бензиновий мотор об҆ ємом 2 літри, та 45 TFSI де потужність двигуна доведена до 245 к.с. І третім, найбільш потужним є спортивний варіант TT S в роспоряджені якого 300 к.с., повний привід та роботизована автоматична коробка перемикання швидкостей з подвійним щепленням. З цим мотором купе розмінює першу сотню всього за 4,5 секунди, що робить його одним з найшвидших автомобілів вартістю до 100 тисяч євро.

Як відомо, саме на Audi TT ще у 2014 році дебютував віртуальний кокпіт, який вже стає майже серійним на всіх моделях бренду починаючи з компактного хетчбека А1. Інтер҆ єр оновленого ТТ не вирізняється кардинальними змінами, адже він і без того є взірцем якості та ергономічності. Втім, виробник вніс деякі нові опції до базової модифікації купе, а також розширив пакети дооснащення функціями, які зустрічаються на інших моделях марки. До бази додали систему Drive Select та багатофункціональне кермо. В моделі TT S Black Edition з҆ явилися світлодіодні ліхтарі, 20-дюймові легкосплавні диски, заднє антикрило та розшириний пакет шкіряного оздоблення салону.

На сьогодні вже відомі орієнтовні ціни на модель TT S Coupe, яка коштуватиме від 50 тисяч євро. Втім базовий варіант TT Coupe можна буде придбати лише за 35 тисяч євро. Як бачимо, здорожчення ретайлінгової машини не перевищує 3 тисяч євро, що не є критичним для потенційних клієнтів бренду Audi…

 

07.09.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Європі стартували продажі оновлених Audi TT Coupe та Roadster

Політика конфіденційності